• Altijd persoonlijke aandacht voor uw wensen
  • U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte
  • Altijd persoonlijke aandacht voor uw wensen
  • U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte

YouGive is een jonge onderneming welke altijd actief bezig is met het zoeken naar de beste zakelijke geschenken!

Luxe en mooie producten om te geven aan uw relaties, uw werknemers of collega's.

Kwaliteit staat bijzonder hoog in het vaandel, het beste is net genoeg. Vandaar dat de leveranciers uiterst zorgvuldig geselecteerd zijn.

''De klant is koning!'' Dat wordt overal geroepen maar is dat ook altijd het geval? Omdat YouGive streeft naar de hoogst haalbare klanttevredenheid levert zij op maat gemaakte offertes en garandeert zij een reactie binnen èèn werkdag. De klant is bij ons daadwerkelijk koning of koningin!

Mocht u het door u gewenste product niet op de site kunnen vinden, stuur dan een mail naar info@yougive.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord met de mogelijkheden die YouGive u alsnog kan bieden!Luxe relatiegeschenken welke een memorabele indruk achter zullen laten. Een gepersonaliseerd geschenk is zeer effectief en zorgt voor een leuke herinnering aan uw onderneming.


Kerst- en themapakketten welke met veel plezier ontvangen zullen worden. Doordat er ruim 120 kerst- en themapakketten in het assortiment zijn opgenomen zijn de voor u perfecte pakketten altijd te vinden.


Promotiemateriaal waarmee u uw onderneming algemeen bekend maakt. Iets kleins als een sticker kan grote gevolgen hebben.